Sesongavslutning i Strandahallen

Felles avslutning for håndballsesongen i Strandahallen er en fin og god tradisjon.

29 lag, ca 230 spillere har gjennomført over 500 kamper i sesongen. Lagene fra mini til 11 årsklassen får utdelt medalje for innsatsen og lag i divisjonssystemet som har en topp tre plassering får medaljer fra Håndball Region SørVest. Herrelaget fikk medaljer og T-skjorte etter å ha vunnet 3. divisjon. Jenter 13 kom på en fin tredje plass i fylkesmesterskapet.

Ellers ble det delt ut oppmerksomheter til de med 10 og 15 års aktive år i klubben. I ungdomsklassen fikk Anders Barka gavekort for sin innsats, fremgang og treningsiver. Innsats-pokalen i år gikk til Stig Olaf Melberg for sin stå på vilje i klubben ikke minst for nevnte jenter 13 lag. På damelaget ble Linn Anita Larsen stemt frem blant lagets spillere som mest verdifulle spiller gjennom sesongen. På herrelaget ble Ivar Melberg den spiller som ble valgt ut.

Etter utdelinger var det tid for brus, pølser, kaker og kaffe. Alle fremmøte rundt 400 personer fikk forsyne seg med det som fristet. Alt er gratis, som takk til alle både store og små for innsatsen gjennom sesongen. Kvelden avsluttes med loddsalg og trekning. Fine premier, blant annet fruktkurver, Staal t-skjorte og andre ryggsekker/vesker.

Da gulvet ble ryddet var det klart for treningskamp mellom gutter 13 og 14. Formen skal spisses mot UMBRO cup i Kristiansand til helgen.

Ute på kunstgressbanen var det fotballkamp, første runde i NM, idrettsglede og begeistring på alle fronter og arenaer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *