Uavgjort i sesongåpningen for J16

Det ble 1-1 i bortekampen mot Forus & Gausel i kveld. Jentene var svært skuffet over prestasjonen, og mange var langt under det nivået vi har sett på trening i det siste. Kanskje var mange overtente, og noen hadde kanskje vunnet kampen på forhånd. Forus møtte oss med godt duellspill og lange baller på to raske spisser, og vi ble i perioder med på hawaiifotballen. Tidvis klarte vi å spille dem ut langs bakken, og vi kom til flere avslutninger, de fleste dessverre rett på keeper og for løst. Til pause var det 0-0, og vi ble enige om å senke skuldrene og gå ut og prestere på et høyere nivå. I store deler av 2. omgang klarte vi å heve spillet, men Forus scoret først på en misforståelse i forsvar. Etter dette hadde vi mange flotte angrep, og det var fortjent at Amanda utliknet midtveis i omgangen. Resten av omgangen presset vi på og hadde fire 100% sjanser, men avslutningene satt ikke. Vi fikk også et mål annulert for en tvilsom offside. Alt i alt en god læringsøkt, hvor vi fikk bekreftet at det ikke finnes enkle seiere i denne divisjonen, hardt arbeid må til. Nå blir det lang pause – til 26. april, da er det hjemmekamp mot Madla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *