Tapte semifinalen mot Sandnes

Gutter 14 startet kampen mot Sandnes forrykende og var i føringen fram til 4-3.

Etter det overtok Sandnes kampen og vant komfortabelt til slutt og gikk til finalen mot Nærbø.

Umbro turneringen har sett under ett vært en fantastisk opplevelse for guttene. I puljespillet vant vi to kamper mot lag fra Danmark.

Nærbø hadde vi lenge i kne men det ble et knepent tap til slutt.

Kvartfinalen gikk på søndag mot et nytt lag fra Danmark, kampen gikk i hallen som lå rett ved siden av skolen vi overnattet på. Dermed var alle de andre Staal lagene som ikke hadde kamp med som ivrige supportere. For en stemning det ble i hallen. Staalguttene lå under med 3 mål etter kun 3 minutt. De ristet dette heldigvis av seg og startet opphentingen, flott spill ga scoringer fra ving, strek og kontringer samt på frikastoppstilling. Vi kom i føringen med ett mål men klarte ikke få noe videre overtak. Likevel med hjelp av et fantastisk publikum som jeg tror guttene aldri glemmer ble det seier og semifinalen var sikret.

Selv etter nevnte semifinale hvor skuffelsen var stor etter kampen kan spillerne virkelig se tilbake på en flott turnering og virkelig være stolt over innsatsen.

Spiller som var med på gutter 14 laget: Kristoffer Erland, Kristian Seljeskog, Ole Kristian Høllesli, Ola Skjæveland, Gustav Skjæveland, Sindre Sunde, Anders Barka, Markus Jansen, Tommy Eriksen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *