Storseier til J16

Det var et revansjesugent J16 lag som tok i mot Madla hjemme på kunstgresset i kveld. Forrige kamps labre prestasjon skulle forbedres, og jentene startet i 100 fra avspark. Første omgang er sannsynligvis det beste vi har prestert, og vi kjente igjen storspillet fra treningene og treningskampene i vinter. Målene begynte fort å renne inn, etter glitrende angrepsspill og fantastiske avslutninger. Til pause stod det 6-0 etter mål av Ida Nag (3), Agathe, Elin og Amanda. I 2. omgang falt tempoet noe, men vi hadde full kontroll, og satte inn to nye mål ved Mari og Birte. Jubelen stod i taket når Birte endelig fikk hull på byllen, både stenger og tverrligger hadde forhindret mål tidligere. Alle jentene leverte en god kamp og nå venter Mastra borte neste tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *