God dugnadsånd på anlegget…

Anleggsleder Arne Alsvik kan fortelle om mye godt arbeid som er utført på anlegget nå i vår.

Nnye vinduer er på plass og skogen har fått en ansiktsløfting etter godt dugnadsarbeid

Først ble området ovenfor treningsgresset ryddet for trær og  kratt. Kommunen sørget for å flise opp haugene som dugnadsgjengen samlet sammen. I neste omgang ble det byttet ut knuste glassruter i speakerbua og kiosken på stadion. Bua fikk også nytt rekkverk og trappa ble forsterket. Skogen langs veien ble tynnet kraftig ut. Også her skal kommunen sørge for oppflising av trevirke. Kjøkkenet på staaltun fikk på plass noen manglende dekkplater.
Etter siste dugnad ble det servert varm gryterett til dugnadsfolket, noe som falt i smak.
Alsvik forteller videre at neste dugnad tar sikte på å få opparbeidet et åpent område ved kunstgresset som skal sås til med plen. Parkeringsplasser utenfor Staaltun skal også merkes opp. Han skryter av anleggsgjengen som stiller opp og gjør en kjempejobb.

Anleggsgruppa har også ansvaret for alt banevedlikehold slik at anlegget står klar til de omlag 250 kampene som skal spilles denne sesongen. Staal Jørpeland IL setter stor pris på arbeidet som utføres og oppfordrer alle til å stelle fint med anlegget og hjelpe til å ta vare på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *