Før Kampen: Djerv 1919

Midt oppi cupoppgjørene mot Bryne og Viking skal Staal spille mot Djerv 1919 på bortebane fredag. Uansett hvordan en vrir og vender på det og uansett hvor mye oppmerksomhet cupkampene mot Bryne og Viking får så er det helt klart serien som er viktigst for Staal.

Djerv 1919 har fått en tøff start etter opprykket ifjor og har tapt sine tre første kamper denne sesongen. Laget har muligens de «største» trenernavnene i divisjonen rundt alaget sitt, Kjell Inge Bråtveit, Tor Martin Hegrenes, Sjur Jarle Hauge og Per Andre Øritzland. Alle navn som er velkjente for de fleste som har fulgt lokalfotballen i Rogaland. Djerv 1919 har faktisk nedfelt at de ikke har som mål å spille høyere enn 3. div. men at de skal produsere spillere for FK Haugesunds sin Alags og ungdomssatsing. Alle de nevnte navn har foruten alaget også treneroppgaver i yngre lag i Djerv slik at talentutviklingen bør være i de beste hender. Dette er noe en har sett de senere år der Djerv 1919 har produsert mange kretslagsspillere av høy klasse i Rogaland og hele 3 Djervspillere er tatt ut av NFF til Statoils talentsamling. Grunnstammen i laget er veldig ung men ispedd noen særdeles rutinerte spillere som Sjur Jarle Hauge, Thorleif Tharaldsen og Per Andre Øritzland.

Staal spilte en kjempekamp mot Bryne og utspilte 1. div. laget i 1 omgangen. Nå blir det en stor omstilling fra å ha alt å vinne til å ha alt å tape mot Djerv. Oddsen på Staal er lave 1,10 og alle forventer «lett» seier mot det unge Djervlaget. Denne omstillingen har Staalguttene vært veldig flinke med de senere sesonger og det forventes fullt fokus på denne kampen og ikke Vikingkampen torsdag neste uke. Staal står med tre strake seire og 11-0 i målforskjell. Thomas Mæle slapp inn sitt første mål for sesongen fire minutter på overtid mot Bryne men er nok veldig innstilt på å slå fjorårets rekord med fem seriekamper uten baklengs. Staal sitt siste tap på bortebane kom 7. mai 2009 i 4-2 tapet mot Stavanger 2 slik at unngår en tap mot Djerv 1919 så er det over 2 år siden sist tap. Likevel vil nok de fleste Staalspillere føle at alt annet enn 3 poeng ikke er godt nok. Vidar Harestad står over fredagens kamp men ellers er Staal skadefri og friske (før torsdagstreningen).

Antatt Staallag:

Thomas Mæle

Sigve K. Christensen

Sindre Fjelde

Stian Nag

Frank Eilertsen

Øyvind Alsvik

Martin Knudsen

Kristoffer Ramsland

Per K. Bjørlo

Arne Dalehaug

Eirik Jøssang

Kampen vil bli dekket live på Staalsiden så om du ikke kan ta turen til Haugesund så vil den bli oppdatert her. Kampstart er 19:00 og livedekningen vil starte ca. 1830.

2 hendelser på “Før Kampen: Djerv 1919”

  1. De som reiser tar nok turen opp privat men buss er absolutt noe som burde blitt vurdert i det minste til neste bortekamp mot Fyllingen lørdag 21 mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *