To år siden forrige bortetap

Djerv 1919 – Staal Jørpeland 0-3. Scoringer av Arne Dalehaug og Eirik Jøssang 2. Årets fjerde kamp og like mange seiere er fasit etter kampen på Djervbanen. Staal kom aldri opp samme nivå som i kampen mot Bryne forrige helg, men plukket de viktige tre poengene i 3. divisjon avdeling 7. Med denne seieren er det to år siden forrige gang Hallgeir Hinnas menn tapte borte i serien.  

Kampen var preget av at Djerv la seg veldig langt bakpå og gav initiativet til bortelaget. Mye balltrilling uten å skape alt for mye sjanser er en grei oppsummering av kampbildet. Vertene maktet imidlertid heller ikke å skape noe særlig, og det gikk over timen før de klarte å skape sin eneste sjanse.

Med sykdom og skader på Erlend Danielsen og Vidar Harestad fikk Kristoffer Ramsland og Frank Eilertsen sjansen fra start. Kristoffer imponerte med sitt gode overblikk og sin presise pasningsfot. I følge Staals utsendtevar han banens beste på et relativt tamt Staal-lag. Utover i andre omgang fikk også unguttene Espen Helland, Pål Fjelde og Lars Edvard Danielsen mye spilletid. På veien oppover tok troppens eldstemann Martin Knudsen initiativ til å regne ut snittalderen i troppen. Resultatet er 21,7 år på 29 spillere.

Nå venter forberedelser til Viking-kamp på torsdag. B-laget gjester Randaberg 2 på mandag.

Staals lag:
Thomas Mæle
Frank Eilertsen – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Kristoffer Ramsland – Per Krister Bjørlo
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug
Innbyttere: Helge Bjørheim, Espen Helland, Lars Edvard Danielsen, Pål Fjelde, Jørgen Helland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *