Så kom smellen

Eirik Jøssang i duell.

Fyllingen – Staal Jørpeland 4-0. Det første bortetapet på to år er et faktum.

Det var et Fyllingen-lag med høyt balltempo, stor presisjon og en krevende spillestil som møtte Staal på den flotte areanen Varden Amfi. Dette tok nok gjestene litt på senga, og det var fullt fortjent at vertene ledet 1-0 til pause. Mot slutten av den første omgangen hang imidlertid Staal godt med, men maktet ikke å skape de helt store sjansene.

I starten av den andre omgangen var det en tent Staal-gjeng som kom på banen. Det var også vi som skapte den første sjansen da Eirik Jøssang skjøt over. Det skulle imidlertid bli alt annet enn jevnt i målprotokollen. I løpet av 14 minutter stod det 4-0 til hjemmelaget. Mangel på kynisme er vel først og fremst grunnen til at det vanligvis så solide Staal-forsvaret slapp inn fire mål.

Selv om kampen i praksis var kjørt kom Staal mer med utover kampen og satte opp en del fine innleggssituasjoner og et vedvarende press. Det var likevel aldri tvil om hvor seieren skulle gå. Tre fullt fortjente poeng til Fyllingen.

Med Erlend Danielsen og Per Krister Bjørlo ute fikk de to ungguttene Kristoffer Ramsland og Pål Fjelde tillit fra start. Begge gjorde sakene sine greit i en vanskelig kamp. Lars Edvard Danielsen gjorde også et meget godt innhopp i andre omgang da han bekledde en hengende spissrolle.

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Pål Fjelde – Kristoffer Ramsland
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug
Innbyttere: Jørgen Helland, Ole Vegard Tveita, John Petter Nordbø, Lars Edvard Danielsen, Daniel Hawkins, Erlend Danielsen (ble ikke frisk).

Nå ligger Fyllingen og Staal som de to eneste lagene med 15 poeng, selv om Brann 2 har muligheten til å få samme poengsum med seier på tirsdag mot Askøy. Neste lørdag er det gode muligheter for å revansjere tapet. Da kommer Stord på besøk til Jørpeland.

Selv om det ble tap var det en fin tur nordover med god stemning og herlig mat. En stor takk til dugnadsgjengen som lager mat til oss på bortekampene. Under følger noen bilder fra turen:

Matpause på vei nordover.
Sigve har forsynt seg av pastasalaten.
Lagene oppstilt foran den imponerende tribunen på Varden Amfi.
Keepertrener Oddbjørn der han trives aller, aller best, med gitaren sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *