Staal 2- Vaulen flyttet til kl. 20:00 mandag

Dagens Staal 2 kamp mot Vaulen er blitt flyttet fra gressbanen til kunstgraset med kampstart kl. 20:00. Pga de store nedbørsmengdene i den siste tiden er begge gressbanene blitt stengt.

Vaulen som før sesongen var spådd som stor opprykksfavoritt har slitt med å avgjøre kamper i det siste og har spilt sine tre siste seriekamper uavgjort og dermed mistet verdifulle poeng på Madla som leder. Staal 2 og Vaulen har likevel to kamper mindre spilt enn lederlaget så avstanden er ikke alftor stor enda.

 

 

Vaulen melder om endel skadete og usikre spillere foran dagens kamp: «Jarle Eike er ute med vond tå. Eirik Mæland er nyoperert. Øystein Berge Gjellestad skal inn til MR med sitt vonde kne.
Vegard Aas, Knut Foldøy, Tore Søraas, Halil Husic, David Møller og Are Meling har også slitt i det siste.» (www.vaulen.com). På tross av  dette er Vaulen ett lag med stor bredde i stallen og med brødrene Idsøe i bedre og bedre form blir det en tøff kamp om poengene. Vikings analysesjef Gaute Schei har scoret 5 av Vaulens 12 mål foreløpig og var meget bra på Tau Stadion i Vaulens 2-0 seier over MIL. Ellers ser det ut til at tidligere Staalspiller og nå nøkkelspiller for Vaulen Eivind Staurland er hjemme fra Nordsjøen og får med seg kveldens kamp.

Vi ønsker tidligere Staal og Ponte Pretaspiller Eivind Staurland velkommen tilbake til Jørpeland

 

Staal 2 spilte en meget bra kamp mot MIL sist og spesielt førsteomgang var imponerende. Laget som stiller idag er sannsynligvis mer eller mindre det samme som sist foruten Jarle Karlsen som startet mot Stord lørdag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *