Før kampen: Os Turn Fotball (Oppdatert med live link)

Staal spiller torsdag kl. 15:00 bortekamp mot Os. For å være best mulig forberedt tar guttene allerede turen nordover onsdag og overnatter på Solstrand Hotel.

Os er en av Norges hurtigst voksende kommuner og det bor nå over 17000 i kommunen. Os rykket ifjor ned fra 2. div. og ser en på det historisk så er det på det nivået laget stort sett har spilt. Os har som så mange av lagene i avdelingen opprykksplaner men har slitt på bortebane til nå i sesongen og ligger på 6 plass. På hjemmebanen Kuventræ har laget vært veldig solide og vunnet tre av tre. (Sotra, Kopervik, Djerv 1919).

Os trenes av Øyvind Steffensen som tok over etter nedrykket ifjor. Steffensen tok over etter å ha vært juniortrener de siste to sesongene og har vært med på å utvikle mange av dagens A-lagsspillere. Lagets juniorlag kom ifjor til 4 runde i NM og er dette året klar for 3. runde så det er helt klart at det jobbes godt i ungdomsavdelingen til Os.

Os har behold mesteparten av fjorårets spillere etter nedrykket og ble av bookmakerene tippet på en 3. plass foran årets sesong. Bookmakerene har Staal som knappe favoritter før torsdagens kamp men for å ta tre poeng må en heve seg fra sist bortekamp mot Fyllingen.

For Staal er det nå kun Erlend Danielsen som fremdeles ikke er helt 100% etter skade men Erlend er sannsynligvis med i troppen til Oskampen. Staal 2 overbeviste mot Vaulen og en viser at bredden i troppen er stor. Etter kun ett poeng på de to siste kampene er det viktig å «slå» tilbake mot Os for selv om det er tidlig i sesongen så overbeviser Fyllingen og Brann 2 stort om dagen så det blir viktig å ikke komme for langt bak de største utfordrerene.

Antatt Staallag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad

Stian Nag

Sindre Fjelde

Sigve K. Christensen

Øyvind Alsvik

Martin Knudsen

Jarle Karlsen

Per K. Bjørlo

Eirik Jøssang

Arne Dalehaug

Kampen følges live her:

Click Here

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *