Seier og Eliteseriespill for J16

Det var et revansjesugent lag som møtte Vidar borte på Lassa til avgjørende kamp i 1. divisjon i kveld. Etter et surt 0-2 tap i forrige kamp mot Hinna, var vi enige om å gå ut med en helt annen vilje og lyst til å vinne i dagens kamp. Jentene spilte formidabelt og regelrett utspilte Vidar de første 25 minuttene. Kun uflaks gjorde at det ikke ble mer enn et mål i denne perioden, forøvrig en styring av Birte på et skudd fra Amanda. Vi rullet opp angrep etter angrep, og Vidar var knapt over midtstreken. Det siste kvarteret slapp jentene Vidar inn i kampen, og de klarte å score 2 mål på en målsjanse. Altså 1-2 til pause, stikk i strid med spillets gang. I pausen ble vi enige om å fortsette å male på i 2. omgang, så ville dette gå veien. Jentene tok ansvaret og vi scoret fire mål ved Birte 2, Ingrid og Amanda, slik at vi vant 5-2. Med dette er vi puljevinnere, og går en spennende høst i møte. God innsats fra alle spillerne i dag, spesielt var det kjekt å se idrettsgleden og holdningen jentene viste underveis. En stor takk til Eline, Solveig, Thea Marie og Laurentze fra 15-årslaget som storspilte, og hjalp oss til en fortjent seier 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *