Før kampen: FK Haugesund 2

Staal tar mandag imot FK Haugesund 2 til kamp på Jørpeland Stadion kl. 1900. Rekruttene til tippeligalaget ligger på 9 plass med 14 poeng til nå denne sesongen.  Laget ledes av Tor Martin Hegrenes som fungeres som keepertrener for Alaget og som hovedtrener for 2-laget.  Hegrenes har tidligere vært knyttet til Haugesunds Toppidrettsgymnas og har stor kjennskap til de unge fotballtalentene på Haugalandet. FK Haugesund har valgt å ikke ha noe juniorlag så de aller fleste spillerene på dette laget er i junioralder.

Staal spilte mot Haugesund 2 også ifjor og vant 7-1 på Jørpeland mens det ble borteseier 2-0 i Haugesund.  Haugesunds Eirik Ulland Andersen sa om Staal etter kampen ifjor at det var det beste laget han hadde spilt mot og at de aldri hadde blitt så rundspilt før. Ulland Andersen har denne sesongen fått sin debut i tippeligaen så det spørs om Staal er det beste laget han har spilt mot fremdeles 🙂

Det er vanskelig å «spå» hvilke rekrutter som mandag tar turen til Jørpeland men ser en på dagens tippeligalag så finner vi følgende spillere på benken:  Lars Øvernes, Ole Kristian Kråkmo, Kristoffer Haraldseid, Eirik Ulland Andersen, Sten Ove Eike og Jacob Sørensen. FK Haugesund spiller imidlertid ny utsatt tippeligakamp på onsdag så det blir trolig ett ungt lag som møter Staal.

Staal slo Askøy 4-1 sist i en kamp der hjemmelaget stort sett kontrollerte inn etter at en tok ledelsen. Dette er vårsesongens siste hjemmekamp før en avslutter med bortekamper mot Kopervik og lederlaget Brann 2. Hjemmebane for Staal gir som oftest tre poeng og det må også morgendagens kamp gi skal en henge med i toppen. Eirik Jøssang er borte for Staal i denne samt Kopervik kampen og må erstattes. Lars Edvard Danielsen har hatt gode innhopp på topp denne sesongen mens Asgeir Austigard ser ut til å ha funnet storformen etter lang tids skade og sykdom. Martin Knudsen er også disponibel etter karantene sist så det kan bli andre konstellasjoner på topp også.

Kampstart på Jørpeland Stadion mandag er kl. 1900 så ta turen å støtt Staal til 3 nye poeng.

Kampen vil også bli dekket live for alle de Staalfans som er på Plussbank Cup samt på ferie andre plasser i verden 🙂

Mulig Staallag:

Thomas Mæle

Daniel Hawkins

Sindre Fjelde

Stian Nag

Sigve K. Christensen

Øyvind Alsvik

Martin Knudsen

Erlend Danielsen

Per K. Bjørlo

Lars Edvard Danielsen

Arne Dalehaug

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *