Overbevisende seier

Erlend Danielsen ble kåret til dagens beste Staal-spiller.

Staal Jørpeland – FK Haugesund 2 7-0. Staals scoringer ved Arne Dalehaug 3, Erlend Danielsen, Øyvind Alsvik 2 og Per Krister Bjørlo. 

FKH stilte med et ungt mannskap som følge av et tett kampprogram med a-laget. Likevel var eks-RBK-spiller Juska Savolainen og reservekeeper Lars Øvernes med. I tillegg har laget et par spillere på aldersbestemte landslag. Det var likevel aldri tvil om hvor seieren skulle gå. Vertene ledet 2-0 allerede etter seks spilte minutter. Etter 14 minutter scoret Arne Dalehaug Staals tredje for kvelden.

FKH maktet aldri å svare, og kampen var for det meste kjørt etter den fantastiske Staal-starten. Pauseresulatetet var 5-0. Selv om Eirik Jøssang er bortreist, manglet det ikke på målscorere i dagens kamp.

Den andre omgangen ble ikke like forrykende som de første 45. Øyvind Alsvik fikk mye rom og var flink til å utfordre på sin høyreside. Ellers trillet Staal ballen, mens FKH-juniorene løp i mellom. Innbytter Asgeir Austigard hadde en lekker vending på det siste målet, som Øyvind fikk æren av å sette i mål.

Alt i alt en godt gjennomført kamp der det aldri var noen som helst tvil om hvor seieren skulle ende. Neste kamp kommer allerede på fredag. Nå venter først Kopervik på Karmøy, før turen går nordover til Bergen helga etterpå for siste kamp før vi tar en liten sommerferie. Rekruttlaget spiller siste kamp før ferien på onsdag. Da venter tabelleder Madla på bortebane.

Staals lag:
Thomas Mæle
Sigve Kleppa Christensen – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Daniel Hawkins
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Erlend Danielsen – Per Krister Bjørlo
Lars Edvard Danielsen – Arne Dalehaug
Innbyttere: Ole Vegard Tveita, Kristoffer Ramsland, Asgeir Austigard, Vidar Harestad, Espen Helland, Jarle Karlsen, John Petter Nordbø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *