Tap i toppkampen

Madla – Staal Jørpeland 2 2-1. Staals scoring kom ved Jarle Karlsen på straffe etter at Kristoffer Ramsland ble felt.

Det var et revansjesugent Madla-lag som møtte Staal-rekruttene på ISS-banen på onsdag. Dette var nemlig første kamp i høstsesongen. Hjemmemøtet endte med 2-0-seier til Vegard Oftedals gutter. Denne gangen var det imidlertid vertene som tok alle tre poengene. Førsteomgangen var ganske bra fra et Staal-ståsted. En del flotte kombinasjoner og vedvarende press gav Madla-spillerne noe å bryne seg på. Da Kristoffer Ramsland ble lagt i bakken og Jarle Karlsen satte straffen i mål, gav det en fortjent ledelse til bortelaget.

Madla maktet imidlertid å utlikne. På en perfekt heading satte Madla-angriperen ballen i mål fra rundt 16 meter. Timingen og innlegget var så bra at det er bare å gratulere med et praktmål. Det vil likevel ikke være feil å si at det var Staal som var det førende laget før hvilen.

Etter pausen måtte b-laget gjøre et par bytter. Trond Rossemyr måtte ut allerede halvveis i førsteomgang, mens Espen Helland og Asgeir Austigard gikk av etter 45 minutter. Det førte også til en del omrokeringer på posisjoner i laget. Det var likevel neppe dette som gjorde at Staal aldri kom opp på det samme nivået i andre omgang. Presisjonen var langt dårligere, og dermed ble det vanskelig å sette opp angrep. Vi mistet dessuten ballen til Madla ved flere farlige anledninger. Det var derfor fortjent når hjemmelaget tok ledelsen snaut ti minutter før slutt. Også denne gangen ved et tidlig innlegg og god timing på hodestøtet fra Madla-angriperen.

Resultatet er selvsagt skuffende, men det er enda mer skuffende at prestasjonen etter pause ikke er bedre. Det måtte bli 2-1 før laget våknet i andre omgang. Det er likevel ingen grunn til å grave seg ned. Kampen var den siste i en flott vårsesong der de unge Staal-rekruttene har imponert med flott fotball og gode resultater. Laget ble også stadig yngre utover den andre omgangen med byttene. Madla viste vel også hvorfor de topper tabellen. Det var det klart beste laget vi har møtt til nå denne sesongen.

Staals lag:
Ole Vegard Tveita
Vidar Harestad – John Petter Nordbø (k) – Pål Fjelde – Espen Helland
Sander Nag – Jarle Karlsen – Kristoffer Ramsland – Trond Rossemyr
Asgeir Austigard – Jørgen Helland
Innbyttere: Kato Lambrechts, Sondre Strømnæss, Jørgen Sandvik, Stig Lyse. Ørjan Høllesli var med, men ble aldri kampklar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.