Terminlisteforslag

Til alle klubber i regionen

Terminlisteforslag for alle regionens serier offentliggjøres i dag. Dere finner dem ved å gå inn på ”Terminlister” fra hjemmesiden vår.

Kamper som må flyttes til annet klokkeslett, men ikke til ny dag:
Det er kommet inn svært mange ønsker om at kamptid for forskjellige lag ikke må kollidere fordi man bruker samme spillere på flere lag. Det er ingen system som kan ivareta dette, og administrasjonen har ikke mulighet for å gjøre denne jobben manuelt. Dere som er i den situasjon at dere har spillere som spiller på flere lag, må selv sjekke terminlistene og melde tilbake til regionen hvilke kamper som må flyttes til annet klokkeslett, så skal vi endre kampen det gjelder. Husk å oppgi hvilke lag som er involvert i ”kollisjonen”, og oppgi kampnummer på kamper som skal endres.

Kamper som må flyttes til annen dag:
Dersom dere finner kamper som må flyttes til en annen dag, må motstander kontaktes, og dere må bli enige om en ny kampdag/-tid som sendes til oss. Motstander må bekrefte at de er enige i flyttingen, og at ny dag passer. Dersom ny kamp skal inn i en helg, må det avklares at hall er ledig. Oppgi kampnummer på kamper som skal endres.

I noen avdelinger/divisjoner står det kamper uten dato, dette enten fordi lag har bedt om å få spille hjemmekamper i treningstiden sin, eller at vi ikke har klart å finne tid i helgene til kampene. Vi kommer tilbake til disse kampene før seongstart, og vi ber om at lagenes treningstid sendes oss straks de er klare, så skal vi få berammet kampene som ønskes spilt i treningstiden.

Det er Regionserie i G16, G18, J17 og J18. Dere som har lag i disse avdelingene må gå nøye gjennom terminlistene for å se om opplegget ved lange reiser passer. Det var svært mange hensyn å ta ved oppsett av disse kampene, vi håper de viktigste av de ønsker dere har skrevet som kommentar ved påmelding av laget er ivaretatt.

I to avdelinger spilles det en serie som er ferdig i januar, og lagene blir så, etter tabellplassering, delt i to nye avdelinger som spiller ny serie ut sesongen. Ingen lag tar med seg poeng fra ”første” serie og over i ny serie. Opplysninger om hvilke avdelinger dette gjelder, og når deling skal gjøres, finner dere i pulje-, avdelings- og divisjonsoppsett som ligger på hjemmesiden vår under ”Om region SørVest”.

Kamper i Aktivitetsserien i Agder settes opp i september. Spilledatoer og haller finner dere på hjemmesiden vår under ”Aktivitetsserie og Minihåndball”.

FRIST FOR TILBAKEMELDING PÅ TERMINLISTENE ER FREDAG 19 AUGUST 2011.

Vennligst videresend denne meldingen til aktuelle personer i din klubb snarest, vi sender kun til klubbens E-postadresser.

VI ØNSKER DERE ALLE EN FLOTT SOMMER!

Med vennlig hilsen
NHF Region SørVest

Inger Berit Høiklev
Seksjonsleder Organisasjon
Tlf. 38 25 41 41
www.handball.no/rsvn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *