Dana Cup dag 2: G16 og J16 puljevinner (Oppdatert)

G16 er puljevinnere etter 3-0 seier over mexikanske Puebla Santos i gruppefinalen. Staal går videre til sluttspillet med overbevisende 17-0 i målscore. Laget får walk over til 16 delsfinalen som spilles kl 18:00 imorgen.

G15 er også videre etter å ha slått Bærum SK 2 2-0 idag og laget spiller gruppefinale mot Odense BK kl. 1930 ikveld. Det danske laget har ett mål bedre målforskjell så Staal må vinne for å ta puljeseieren men er uansett med videre i A-sluttspillet. Staal tapte 1-0 mot Odense og går videre som nr. 2.

J16 har også storspilt innledningsvis og vant sin tredje strake kamp 6-0 mot danske Tårs-Ugilt idag. Staal spiller puljefinale mot engelske Wigton Moor 19:30 ikveld. Slo slo det sterke engelske laget 1-0 og er puljevinnere.

J15 tapte 4-0 mot Rye Celtics igår kveld og må nok nøye seg med B-sluttspill. Staal spiller sin siste kamp i gruppespillet 16:30 mot Røa. Staal J15 spilte 0-0 mot jentene til toppserielaget men endte likevel på sisteplass i gruppen og går til B-sluttspill.

Alle resultater oppdateres her: www.danacup.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *