Skjold ble slått

Skjold – Staal Jørpeland 2-4. Staals scoringer ved Kristoffer Ramsland, Lars Edvard Danielsen, Sigve Kleppa Christensen og Erlend Danielsen.

Hjemmelaget gikk ut i en defensiv 5-2-3-formasjon der hovedmålet var å forsvare seg til seier eller poeng ved å utnytte gode kontringer. Med sine tre solide spillere i angrep, klarte også vertene å skape noen få farligheter. Det var likevel fortjent da Kristoffer Ramsland fikk ballen på bakre stolpe etter en corner og satte ballen kontrollert i mål.

Skjolds første scoring var av det vakre slaget. Roy Miljeteig skjøt ballen rett i mål fra rundt 20 meter. Like før pause fikk imidlertid gjestene en meget viktig scoring ved Lars Edvard Danielsen. Spissen hamret et frispark under muren, rett i mål.

Det gikk likevel ikke mange minuttene ut i andre omgang før Skjold var ajour. På det vanskelige underlaget på regntunge Grinde stadion gikk et skudd i stolpen ut igjen i feltet der Skjold-spissen ventet på ballen.

Derfor var det meget herlig når banens beste Sigve Kleppa Christensen endelig fikk sin første scoring for sesongen. Den var av den utrolige sorten. Han steg ensom til værs på en perfekt corner fra Øyvind Alsvik. Ballen stanget kraftpluggen rett i krysset. En prestasjon av hjelmelandsbuen.

Ti minutter før slutt var bortelaget nok en gang farlig frampå på corner. Denne gangen fikk innbytter Arne Dalehaug straffe etter en holding. Erlend Danielsen satte ballen sikkert i mål. Det tredje straffemålet på to kamper var utagbart til høyre for keeper.

Skjold forsøkte å dytte fram en del folk på slutten, men maktet ikke å skape de helt store sjansene før dommer blåste av. En utrolig viktig seier var i boks.

Staals lag:
Thomas Mæle
John Petter Nordbø – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Espen Helland
Øyvind Alsvik – Erlend Danielsen – Sigve Kleppa Christensen – Per Krister Bjørlo
Lars Edvard Danielsen – Kristoffer Ramsland
Innbyttere: Pål Fjelde, Helge Bjørheim, Trond Rossemyr, Håvard Barkved, Arne Dalehaug, Asgeir Austigard, Jarle Karlsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *