Uavgjort mot Fyllingen

Pål Fjelde utliknet på slutten. Utrolig fortjent for unggutten som virkelig er seriøs i treningsarbeidet.

Staal Jørpeland – Fyllingen 1-1. Pål Fjelde reddet et poeng i toppkampen mot laget som ligger like bak på tabellen.

LINK TIL LIVE-DEKNINGEN

HER ER FYLLINGENS REFERAT

Etter at Fyllingen til tider kjørte over Staal i bortekampen i vår, var det et bedre forberedt hjemmelag som møtte tabelltreeren på Jørpeland stadion. Fyllingen fikk lov til å trille ball, men møtte veggen i form av et samlet og disiplinert Staal-lag. Den første omgangen var preget av at Fyllingen spilte, mens vertene var farlig frampå på kontringer. Anført av en frisk Per Krister Bjørlo fikk hjemmelaget brudd og skapte sjanser, men manglet det lille ekstra. Det gjorde også gjestene, som heller ikke klarte å skape de helt store sjansene før hvilen.

Kampen åpnet seg litt mer opp etter pause. Staal fikk erfare at det er krevende å spille fotball der motstanderne stort sett har ballen, og ble løpende mye i mellom. Hallgeir Hinnas gutter klarte likevel å holde fasongen på laget stort sett hele kampen. Fyllingen tok imidlertid ledelsen etter 65 minutter spilt. Et hjørnespark ble nikket utagbart i mål bak Thomas Mæle i Staal-buret. Etter dette ble vertene nødt til å angripe, og satte innpå storscorer Arne Dalehaug. Etterhvert kom også debutant Daniel Tungland innpå. Matchvinneren fra Norway Cup-finalen i 2004 var nære på ved et par anledninger.

Til slutt ble også Sigve Kleppa Christensen flyttet fra venstreback og opp i angrepet. Det måtte likevel enda en innbytter til før ballen gikk i mål. Pål Fjelde skrudde like så godt et innlegg rett inn i mål. Et utrolig viktig mål, og definitivt det viktigste i karrieren for Ryfylkes mest seriøse fotballspiller. Staal hadde et par virkelig store muligheter mot slutten av kampen, men verken Daniel Tungland, Per Krister Bjørlo eller Erlend Danielsen klarte å score det avgjørende målet. Det gjorde heller ikke Fyllingen. Dermed endte kampen uavgjort, noe Brann 2 nok er veldig tilfreds med. Kampen om opprykket er likevel ikke over for Staal.

Staals lag:
Thomas Mæle
John Petter Nordbø – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Jarle Karlsen – Kristoffer Ramsland – Per Krister Bjørlo
Erlend Danielsen
Lars Edvard Danielsen
Innbyttere: Pål Fjelde, Arne Dalehaug, Daniel Tungland, Trond Rossemyr, Håvard Barkved, Helge Bjørheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *