J16 med storseier

Det ble hele 7-1 over Vidar i bortekampen tirsdag kveld, etter 2-0 til pause. I første omgang prøvde Vidar å slå mye langt i bakrom, men forsvaret vårt fungerte veldig bra og de kom ikke til målsjanser. Utover i omgangen klarte vi å få til spillet vårt langs bakken og det var fortjent da Agathe laget det første målet ca. midtveis i omgangen. Etter flere flotte angrep satt Birte inn 2-0 like før pause. Like etter pause fikk Vidar straffe, og reduserte til 1-2. Jentene lot seg ikke affisere og malte på videre. 2. omgang er nok noe av det beste vi har prestert, med teknisk flott spill langs bakken i hele banebredden og mange flotte avslutninger. Målene i 2. omgang ble satt inn av Agathe, Birte, Amanda, Kristrun og Ida N.
Kjempeinnsats av samtlige jenter, men spesielt gøy at Laurentze, Eline og Beate fra 15-årslaget, samt Kristrun fra 14-årslaget kommer inn og presterer på et veldig høyt nivå. Nå gjelder det bare å holde koken ut sesongen, så kan vi få mange hyggelige opplevelser. Nå blir det 2 ukers pause før neste kamp hjemme mot Madla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *