Før kampen: Os

Lørdag er det Os som tar turen til Jørpeland for å forsøke å bli det første laget på 30 kamper som vinner på Jørpeland Stadion. Fyllingen var veldig nære på det sist hjemmekamp men Pål Fjelde sitt innlegg ville det anderledes og det ble poengdeling. Sist bortekamp på Stord ble det ikke poeng i en rotete kamp. Stord va best i første omgang men Staal dominerte stort og utlignet tidlig i andre omgang. I denne perioden burde Staal tatt ledelsen både en og to ganger men så scorer Stord to ganger på kort tid og avgjør kampen. Tapet gjør at det blir veldig vanskelig for Staal å rykke opp men det blir viktig å holde trøkket oppe de 6 siste kampene av sesongen og hjemmestatistikken er også «gjev» å opprettholde.

Os ligger på 5 plass med 30 poeng, 17 poeng bak Staal. På bortebane har laget 4-0-5 og har variert veldig i prestasjonene noe som er naturlig ettersom flere unge spillere har fått prøvd seg de siste sesongene. I motsatt kamp vant Staal 2-1 i en jevn kamp der Os var det beste laget i første omgang men etter at Staal tok ledelsen så kontrollerte laget inn.

For Staal er det nå kun Eirik Jøssang og Espen Helland som er skadet så det ser lyst ut på den fronten. Poengmessig så har de fire kampene mot Fyllingen og Stord gitt oss kun to poeng og er med det mye av grunnen det ikke ser ut til å bli opprykk denne sesongen heller. På tross av det så er 3 tap på 20 kamper meget bra og det er viktig å huske. Staal har ett veldig ungt lag som bare vil bli bedre så fremtiden ser lys ut.

Antatt Staallag:

T. Mæle

J.P. Nordbø

S. Nag

S. Fjelde

S. K. Christensen

Ø. Alsvik

E. Danielsen

M. Knudsen

P. K. Bjørlo

L. E. Danielsen

A. Dalehaug

 

Møt opp å støtt Staalguttene i kampen for 3 poeng. Kampstart er kl. 1500

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *