Flott comeback mot Os

Arne Dalehaug ble matchvinner mot Os.

Staal Jørpeland – Os Turn 2-1. Etter en begredelig førsteomgang, kom Staal sterkt tilbake etter hvilen.

Staals scoringer kom på et selvmål og ved Arne Dalehaug. De første 45 minuttene var likevel ikke noe å rope hurra for. Dårlig pasningskvalitet, lite kombinasjoner og veikt duellspill gjorde omgangen lite severdig for hjemmefansen. Da Os løp gjennom og scoret 1-0 gjorde ikke det opplevelsen bedre.

Det kom seg imidlertid mange hakk etter pause. Allerede fra avspark rullet Staal opp et lekkert angrep på venstresida. Et angrep som satte tonen for omgangen. Sigve måtte ut i pausen, og inn kom Jørgen Helland. Den unge og allsidige spilleren kan spille over hele banen, og gjennomførte en meget bra omgang på venstrebacken. Os skapte ikke særlig mye etter hvilen, men det tok likevel lang tid før Staal fikk snudd kampen.

Et angrep på høyresiden med innlegg fra banens beste Øyvind Alsvik endte i en duell foran mål. Per Krister Bjørlo var nærmeste Staal-spiller, men det var nok likevel et Os-bein som sendte ballen i eget mål.

Per Krister var også frampå med et flott innlegg da Arne Dalehaug plusset på målkontoen med en fantastisk heading etter en høy ball inn fra venstresiden. Os fikk noen langskudd mot slutten av kampen, men maktet aldri å skape en sjanse stor nok til å utlikne. Dermed endte kampen 2-1.

Ellers spilte Fyllingen 1-1 hjemme mot Åkra. Dermed er Staal igjen nummer to på tabellen. I morgen spiller serieleder Brann 2 den meget vanskelige bortekampen mot Øystese. Neste Staal-kamp er borte mot Sotra på lørdag.

Staals lag:
Thomas Mæle
John Petter Nordbø – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Erlend Danielsen – Martin Knudsen – Jarle Karlsen – Per Krister Bjørlo
Arne Dalehaug
Innbyttere: Pål Fjelde, Helge Bjørheim, Lars Edvard Danielsen, Kristoffer Ramsland, Jørgen Helland, Jørgen Sandvik, Jone Hjorteland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *