Billetter til Møbelringencup søndag 20. november

Møbelringen Cup 2011 – den siste oppkjøringen før VM i Brasil – skal spilles i Stavanger. Det blir kamper i Stavanger Idrettshall fredag 18. november og søndag 20. november. Staal reiser søndag 20. november.

Hvert lag må selv organisere og betale for reis. Bestilling gjøres til ditt lag sin lagleder innen 1.10. Billetter hentes samlet pr lag og betales til Kari Lura-Wiik ved avhenting. Klubbpris kr 130,- pr billett, (sitteplass)
NB bindende bestilling. Transport fikses selv.
Dette gjelder kun for Søndagen, da kan en i tillegg få med Viking – Drammen i Postenligaen rett etter landskampene.

Spillere må melde inn til sine lagledere om billetter før 1. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *