Staal G16-2 vant knepent mot Ålgård

I en tett batalje vant Staal 1-0 mot Ålgård. Målet ble scoret av Markus etter flott kombinasjonsspill med Adrian K.

1 omgang startet litt tamt for Staal sin del, men etter 15 min festet guttene grepet og var tettere på ballfører.  Viljen til å spille ut fra egen back eller stopper var stor og de fleste angrepene startet fra forsvarsleddet. Flanke spillerne var veldig delaktige takket være gode oppspill fra sentral midtbane og back.

2.omgang ble en tett omgang hvor finspillet ble mer og mer borte og erstattet med hard defensiv jobbing.  Ålgård skapte ikke mange sjanser takket være et kompakt forsvar i regi av kaptein Steffen og en veldig god Vegard K .

 

Laget besto av 2stk G95,10stk G96 og 4stk G97.

 

Laget har nå 3 seirer og 2 tap i høst og kun 3 poeng opp til serielederen som de møter i siste kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *