Ny trepoenger

FK Haugesund 2 – Staal Jørpeland 1-3. Arne Dalehaug 2 og Øyvind Alsvik fikset nok en borteseier.

FKH stilte et ungt rekruttlag som løp mye, kjempet godt og hang greit med. Førsteomgangens høydepunkt var angrepet som gav 0-1 til gjestene. Et vakkert angrep rullet opp på høyresida endte med innlegg fra Øyvind Alsvik. Storscorer Arne dyttet ballen sikkert i mål med pannebrasken.

Over i andre omgang klarte FKH-rekruttene å komme tilbake med utlikning ved Eirik Ulland Andersen på straffe. I løpet av det siste kvarteret viste imidlertid Staal hvem som var best. Daniel Tungland spilte sin første Staal-kamp fra start, og markerte seg med en flott assist til Øyvind Alsvik som tok ett touch og satte ballen i mål.

Arne ordnet sitt andre for kvelden før kampen var slutt. Med det er årets siste bortekamp historie. Med en kamp igjen er det faktisk bare tre poeng opp til Brann 2, som tapte sin kamp mot Åkra. Det er likevel små muligheter for et opprykk, da målforskjellen sier at Staal må slå Koparvik med opptil 20 mål neste helg.Fyllingen ligger ett poeng foran Staal, men har allerede meldt seg ut av opprykkskampen. Klubben skal slå seg sammen med Løv-Ham, og vil uansett ha et lag i 2. divisjon neste år.

Siste seriekamp for sesongen spilles på Jørpeland stadion neste lørdag. Ellers er det verdt å merke seg årets siste hjemmekamp for b-laget i morgen, mandag, kl. 19.00. Det vil bli et meget ungt og talentfult Staal-lag som møter langt mer erfarne Tasta til kamp på kunstgraset. Møt gjerne opp og se talentene i aksjon.

Staals lag:
Thomas Mæle
John Petter Nordbø – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Jarle Karlsen – Trond Rossemyr
Daniel Tungland – Arne Dalehaug
Innbyttere: Morten Bjørlo, Helge Bjørheim, Håvard Barkved, Jone Hjorteland, Georg Andre Danielsen, Sander Nag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *