Fantastisk spennende serieåpning for G14!

Torsdag 20.oktober tok guttene imot Riska hjemme i Strandahallen.

Det var en spent gjeng som entret banen. Guttene åpnet forsiktig og det var Riska som ledet an i første omgang, 7-9 til pause. Etter pausen ble det mer fart i guttene. De satte opp tempoet, men det lå og vippet fram og tilbake i siste del av omgangen. Takket være Kristoffer E med sine kjempe redninger var vi med helt til slutt. Guttene viste godt angrepspill og høyt tempo på slutten.  Det gjensto mindre en et halvt minutt da Vegard går fram for å ta straffe på stillingen 17-17. Vegard bommer! Men setter inn returen og en kjempe flotte seier er rodd i land!

Gratla gutter og takk for en  kjempe flott innsats!

Laget; Vegard (10), Kristoffer K (3), Tore fra G13 (2), Bjarne Jørgen (2), Tobias L (1), Tobias B, , Simen, Haakon, Matias og Kristoffer E. 

Gleder oss allerede til neste kamp, torsdag 27.oktober mot Austrått i Tau Aktivitetshus kl 18 🙂

Heidi og Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *