Ny seier til G14

Etter et «arbeidsuhell» mot Varhaug søndag 30.oktober hvor det ble tap 11-17, var guttene klare for å ta imot Orre hjemme i Strandahallen lørdag 5.november.

Guttene åpnet forsiktigt, men fikk mer og mer selvtilitt etter hvert, og gikk til pause med 9-6 ledelse. I andre omgang ble det enda mer fart i spillet. Det ble mye flott lagspill med fine innspill og trekk. Alle guttene prøvde seg på skudd og de spilte bra i forsvar med en god keeper bakerst. Glimrende innsats gutter!

Med på laget denne gang; Vegard Kjellevold (11), Tobias Rygh Bowitz (5), Kristoffer Klausen (4), Bjarne Jørgen Johansen (3), Matias Nordbø, Simen Vasstveit og Haakon Magnus Bøe. Tobias Lidegran var desverre syk idag.

Neste kamp er mot SIF 2 hjemme i Strandahallen torsdag 17.november kl 19! Glede oss allerede:-) Heidi og Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *