Nye ansikt på Staaltrening i desember

Staal sitt alag starter opp treningene foran 2012 sesongen i desember og foruten nysigneringen Øyvind Hompland så vil det også dukke opp noen nye ansikter. Tidligere Nord og Åkraspiller Son Ngoc Huynh (26) er en spennende spiller som vil prøve seg på trening. Son er midtbanespiller og har vært en viktig spiller for Nord i flere sesonger. I høst har han spilt for Åkra og vært en sentral spiller i Åkra sin gode høstsesong. Trener Hallgeir Hinna har fått gode rapporter fra nordfylket på spilleren og er veldig spent på å se Son i trening i Ryfylkehallen.

Fra Hjelmeland kommer den unge spissen Even Østensen. Østensen scoret nesten halvparten av Hjelmeland sine mål denne sesongen og det blir spennende å se om han kan ta steget opp å følge i fotsporene til Staalstroppens tidligere Hjelm/ Årdalspillere (Eirik Jøssang, Sigve Kleppa Christensen, Asgeir Austigard og Jone Hjorteland).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *