Dramatikk i Strandahallen

Søndag tok Staals håndballdamer imot topplaget Hinna 2 i Strandahallen. Hinna 2 hadde før denne kampen 5 seire og kun 1 tap.

Det ble en god kamp, kanskje årsbeste av Staal, med en meget dramatisk avslutning. Kampen var jevnspilt fra start til slutt og ingen av lagene klarte å få mer enn 3 måls ledelse. Til pause var stillingen 15-14 til hjemmelaget.

Etter å ha ledet med 2 mål 5 min før slutt, rotet Staaljentene det til og lå 2 mål bak med ca 30 sekund igjen å spille. To feil av Hinna gjorde at Staal klarte å utligne til 28-28 på de 30 sekundene. Siste målet kom på straffe etter at kampens toppscorer, Lena Barka, fikk straffe akkurat i det signalet gikk for full tid. Straffen satte en iskald Linn Anita Larsen i mål til stor jubel på benken og tribunen.

Topp dramatikk, spenning og underholdning i Strandahallen Smilefjes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *