Til alle klubber i region SørVest – Omberamming av kamper

I forbindelse med terminlistearbeidet for siste del av sesongen, (fra 1. januar til serieslutt), ønsker vi å komprimere kampene i hallene slik at det blir minst mulig pause mellom den enkelte kamp.

Lagene har derfor i uke 49 muligheten til å omberamme kamper uten å måtte skaffe og betale dommere selv. Det gjelder omberamming av regionseriekamper som skal spilles våren 2012, og søknad må være regionen i hende i løpet av uke 49 (5. – 11. desember 2012).

Gjelder ikke 2. og 3. divisjonskamper og Aktivitetsseriekamper.

Det er også en del kamper som står uten dag og klokkeslett, en del av disse kampene har lagene ønsket å spille i egen treningstid, og en del kamper klarte vi i høst ikke å få plassert inn i vår tildelte halltid. Hjemmelaget må snarest sende oss treningstid (dag, klokkeslett og hall) slik at vi kan få berammet disse kampene. Der vi ikke får inn dette vil vi prøve å få plassert kampene halltid som er blitt tilgjengelig.

Det er laget et eget søknadsskjema som må benyttes for omberamming i uke 49, skjemaet vedlegges og ligger også på vår hjemmeside under Skjema.

Det er viktig at dere videresender denne meldingen til alle aktuelle personer i klubben slik at alle får mulighet til å omberamme de kamper som er nødvendig.

Med vennlig hilsen
NHF Region SørVest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *