Gutter 14 tapte for topplaget

G14 møtte topplaget, Sola hjemme i strandahallen søndag 4.desember.

Vi møtte et bedre lag med fysisk større og sterkere gutter. De hadde noen knall flinke backer som fikk inn noen flotte langskudd. Vi lå under med 1-7 allerede tidlig i første omgang og lurte egentlig litt på hvordan dette skulle ende. Guttene gikk til pause med resultatet 5-11, etter timeout til Sola 30 sek før pause. Guttene fikk beskjed om å gå ut en på en og det endte med kontra til Staal med mål av Vebjørn! Kjempe flott å se på!

Guttene kom mer med i andre omgang og gikk av banen med 13-18 tap. Men vi vant andre omgang med et mål! Bra innsats gutter! Med på laget idag; Kristoffer E, Vegard (7), Bjarne Jørgen (3), Tobias L (2), Matias, Simen, Kristoffer K, Tobias B og Tore og Vebjørn (1) fra G13. Siste seriekamp før jul blir mot Viking 3 på tirsdag 6.des kl 17 i Tau aktivitetshus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *