Jenter 12

Helga før jul hadde 99 modellene 2 kamper.

På lørdag kom puljeleder Hinna på besøk til Strandahallen.Hinna var ett lag som ikke hadde tapt noen kamper så det var en spendt Staal gjeng som møtte til kamp. Jentene startet kampen bra og ledet fram til 4-4, de jobbet godt men utover i kampen blei de trøtte og feila førte til kontringer imot. Resultatet ble tilslutt 12 – 16 til Hinna. Neste gang skal vi ta de.

På søndag var jentene igjen klar for kamp, vi reiste til Stavanger for å spille mot SIF som ligger på likt med de på tabelen. Det var mye takktikkerier i bilene, og oppvarming med å trene på kryssninger og trekk. Dette skulle de vinne. Vi møtte ett godt lag som hadde god fart på ballen, det blei en jevn første omgang men med ett par rush imot oss i slutten låg vi under 6 – 4. Det var ett enda mer tent Staal lag som kom på banen i andre omgang. De jobbet sammen :-),  pakket inn linja, stoppet langskytterene og vingene og i skadefraværet til keeperen vår Rikke så gjorde Thea en kjempegod vikarjobb. Da Thea stengte buret og de laget mål i fra alle posisjoner vant de fortjent 13 – 9. Det var en god oppladning til VM finalen senere på kvelden.

IMG_7352IMG_7358

På kvelden samla jentene seg hjemme hos Anne Torill som disket opp med taco og julebrus. Her skulle det heies på NORGE og Amanda. Jammen tror eg Norge blei inspirert av den gode kampen tidligere på dagen.

GOD JUL JENTER

Hilsen Anne Torill, Raymond og Nina

Neste kamp er hjemme 6 januar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *