Gode treningsforhold i kulda

Erlend Danielsen har stadig framgang i sine skadeproblemer. Inne i Ryfylkehallen er det godt og varmt.

Staals a-lag og juniorlag koser seg inne i varmen, mens vinden uler utenfor. Treningsforholdene inne i Ryfylkehallen er upåklagelige. Mens andre sliter med frosne grus- og kunstgressbaner er det flotte spilleforhold på Tau.

Hallgeirs menn har allerede vært i full trening lenge. Januar er tradisjonelt en av de viktigste månedene for å bygge kondisjon til å holde gjennom en lang og tøff sesong. Derfor er det hard løpetrening med intervaller flere ganger i uka. Ellers er det terping på detaljer i egentreningsøktene to ganger i uka og videreutvikling av spillesystem som gjelder. A-laget trener fem kvelder i uka.

Flere «ungkalver» gjør det bra på trening. Mathias Bringaker er yngst av samtlige med sine 14 år, men viser likevel godt igjen. Det samme gjør 16 år gamle Morten Bjørlo. På skadefronten er fremdeles Espen Helland og Erlend Danielsen skadet, men begge viser framgang og har i alle fall stigende kondisjon. Eirik Jøssang er tilbake i lett trening. Ellers er det litt småskader og skavanker, men ikke mer enn vanlig. 2-metersmannen Ronny Fjermestad er tilbake fra militærtjeneste og har erstattet Helge Bjørheim mellom stengene. Sistnevnte har gått til MIL junior.

A-laget starter oppkjøringskampene neste helg mot Ålgård.

Hallgeir Hinna ønsker et topptrent a-lag til sesongstart. Det betyr harde kondisjonsøkter i januar og februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *