Bortekamp hjemme for Gutter 14

G14 spilte bortekamp hjemme i Strandahallen på fredag 27.januar mot Austrått.

Guttene startet ikke så bra. De var litt for triksi og uheldig med skudd som gikk utenfor og rushpasninger som gikk litt i øst og vest. Men de klarte å gå til pause med 7-4 ledelse.

I andre omgang var det mye fint og kjekt spill av guttene. De storspilte og spilte godt i både angrep og forsvar. Vi fikk se flotte innspill, finter, krysninger, vingskudd og innøvde frikast med uttelling 🙂 kjempe kjekt å se på. Erland fikk og prøvd seg ute på linja og i de to første angrepa fikk han satt inn 2 mål 🙂 kult! Guttene gikk av banen med 18-12 seier – gratla!

Glede oss til dobbelkamp på søndag gutter! Takk for innsatsen! Med på laget ; Vegard Kjellevold(6) Tobias Lidegran(4) Bjarne Jørgen Johansen(3) Kristoffer Erland(2) Kristoffer Klausen(2) Tore Hultin(1) Gabriel Havrevold,  Tobias Bowitz, Haakon Magnus Bøe, Simen Vasstveit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *