Før kampen: Viking 2

Staal tar torsdag kl. 1800 imot Viking 2 til kamp på kunstgresset. Hjemmelaget tapte sin første kamp for sesongen 3-1 mot Frøyland i en kamp der Staal hadde ballen nesten hele tiden men Frøyland var giftige på kontringer. Det er mest sannsynlig ett ungt Viking 2 som tar turen til Jørpeland ettersom Viking spilte kamp igår og har ny kamp mot Ålesund i helgen. Viking 2 slo med ungt lag en av opprykksfavorittene i «nordpuljen» Stavanger 6-0 nylig så Staal skal få en fin pekepinn på hvor en står idag.

Siden forrige uke så har skadesituasjonen bedret seg betraktelig og nesten samtlige spillere er i full trening. Denne kampen kommer nok litt for tidlig for ett par av dem men med to kamper mot god motstand neste uke (Ålgård og Randaberg) så vil hele troppen få god kamptrening.

Dagens kamp blir også første sjanse til å se Frode Olsen i aksjon som dommer på Jørpeland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *