Sterk Staalseier

Staal slo mandag kveld Ålgård 3-0 på kunstgresset på Solås. Ålgård har forsterket laget kraftig i vinter og blir nevnt som en av de store favorittene til opprykk fra 2. div. avd. 3. Som Staal så manglet også Ålgård noen profiler men en spilte med stort sett samme laget som slo Vardeneset 0-5 sist uke.

Etter en jevn åpning tok Staal over og dominerte stort. To kjemperedninger av Ålgårds bestemann Valland og ett tverrliggerskudd var advarslene hjemmelaget fikk før Øyvind Alsvik ga Staal ledelsen 1-0. En meget fortjent ledelse og en meget god førsteomgang av Staalguttene.

2. omgang startet som første med Staal som det klart beste laget og en kontrollerte kampen mot det rutinerte 2. div. laget.2-0 kom ved Even Østensen etter en times spill. Østensen har med det to mål på to kamper etter overgangen fra Hjelmeland. To mål på sine to siste kamper har også Morten Bjørlo som scoret Staal sitt siste mål og gjorde ydmykelsen fullkommen for hjemmelaget.

Staal stilte med følgende lag: R. Fjermestad- S. K. Christensen, S. Fjelde, S. Nag, T. Rossemyr- Ø. Alsvik, J. Karlsen, P. K. Bjørlo, M. Bjørlo- E. Østensen, A. Dalehaug. Innbyttere: T. Mæle, G. Danielsen, J. Hjorteland, M. Bringaker, E. Jøssang og D. Hølleslid

Det er blitt veldig populært med mikronettstedet Twitter og flere involverte og tilskuere av kampen igår «twitret» etter kampen:

Magisk å se på hvordan den yngre garden gjør det i dag… Det fryder en gammel manns hjerte! #kjempetalenter #nullrespekt (Stian Nag)

Skal ikke legge for mye i en treningskamp, men til tider meget bra mot Ålgård.De unge imponerer og @Pekky90 (Per Krister Bjørlo) begynner virkelig å finne formen (Arne Dalehaug)

Hiver meg på Staal-hyllesten idag. Veldig imponerende spill, så får vi bare håpe det kan gjenskapes når alvoret begynner. (Eirik Jøssang)

Fra Ålgårdhold:

Blitt pissa på av @Satisfunk (Stian Nag) og resten av Staal gutta i 90 min. Det gjør ikke godt! Men vi kommer sterkt tilbake! (Ålgårdkaptein Torger Motland)

Ellers så Staal spennende ut. Masse spillere med teknikk og fart. Får Ryfylket endelig se et lag i 2 div? ( Rogvi Baldvinson, Ålgårds færøyske landslagsstopper som ikke spilte igår)

Ålgård spiller nok en kamp uten å være i nærheten av noe bra. Det er veldig spesielt. Normalt viser en iallefall litt bra, men nei.

De viser som regel noe positivt i noen av treningskampene, nå virker det som om de heller vil spille #sjakk #kogre #gnav #ludo

I dag var iallefall alle utenom Valland svake. Og det nærmer seg seriestart. (De tre siste fra Ålgårdsupporter Kjell Ove Sivertsen)

Staal sin neste kamp er også mot god 2. div. motstand når en lørdag kl. 1300 møter Randaberg  på Randaberg. Kampen går ikke som tidligere nevnt innendørs men på Randaberg sitt gode kunstgress. Ett Staallag med formen i anmarsj, Øyvind Hompland debut? og en fin bytur bør være gode grunner å ta turen til Randaberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *