Før kampen: Randaberg

Staal tar lørdag turen til Rogalands nye storstue, fotballhallen på Randaberg. På motsatt banehalvdel venter 2. div. laget Randaberg som etter nedrykket fra Adeccoligaen satser på snarlig retur til nest øverste divisjon. Etter fjorårets nedrykk har Erik Fuglestad returnert til moderklubben og er for første gang hovedtrener for ett seniorlag etter flere år som assistent i Bryne. Det har vært stor utskiftning i mannskapet men denne uken kom lagets to siste signeringer fra Sverige og troppen er komplett. Randaberg tapte 0-4 mot Bryne i sist kamp etter en god førsteomgang der det sto 0-0 til pause.

I sin andre kamp på rad får altså Staal måle krefter mot ett 2. div.lag. 3-0 seieren på Ålgård var noe av det beste Hallgeir Hinna hadde sett i sin periode som Staaltrener og Staal trillet ball i hatt med Ålgård. Uten å ta noe bort fra Staal sin flotte seier må det nevnes at Ålgård tapte 5-1 mot Vidar fredag kveld og laget virker langt fra i form.

Hallgeir lar naturlig nok de samme spillerene som startet mot Ålgård få sjansen fra start av imorgen også. Det betyr at spillere som Øyvind Hompland, Eirik Jøssang og Kristoffer Ramsland alle starter kampen på benken.

Kampstart innendørs i Randaberghallen er 13:00 så ta turen å se om Staal fortsetter progresjonen fra Viking 2 og Ålgårdkampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *