Noen som har lyst til å være med som trener?

Det er i gjennomsnitt 50 barn på trening hver eneste torsdag, vi ønsker oss derfor enda flere trenere. Med flere trenere er det letter å få til varierte og mer aktive treninger. Da kan vi dele barna inn i flere grupper og få treningene enda bedre tilpasset for aldrestrinnet. Du trenger ikke ha noen friidrettskariere bak deg for å bli trener i Staal-friidrett, men kanskje et ønske om å bidra litt. Du vil få opplæring, og det vil alltid være flere trenere på hver trening. Dersom du bare kan være med av og til, er også det fint. Da går du inn i en rullerende «trenerkabal», som gjør at det er flere trenere som bytter på treningene.  Ta kontakt med en av trenerne, eller send en mail til Svein Haugan (sveinmain@hotmail.com). Se også under kontaktinfo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *