Storseier til Damer 3. div

Det ble kalassifre på Jørpeland Kunstgress i kveld. Havdur ble slått hele 7-0 etter scoringer av Karina (3), Berit (2), Kaja og Ruth. Vi ble enige før kampen om å reise kjerringa etter en under middels prestasjon i forrige kamp mot Kopervik. Bedre struktur i forberedelse og oppvarming gjorde at jentene denne gangen var 100% klar når kampen startet. I de tre første kampene har vi gått ut med høyt press som vi stort sett har klart å holde hele kampen. I dag ble vi enige om å legge oss lavere i banen for å mer bakrom å jobbe med det første kvarteret. Dette fungerte veldig bra, og vi fortsatte i halvannen omgang med dette. De siste 20 minuttene gikk vi over til å presse høyt og gjenvant ballen stort sett hver gang på motstanders banehalvdel. Pasningspillet gled fint hele kampen. Havdur hang sånn noenlunde med i 1. omgang, men vi ledet fortjent 2-0 til pause. I 2. omgang ble forskjellen mellom lagene enda tydeligere og vi dominerte fullstendig. Årets beste kamp av jentene, en fantastisk lagmoral, hvor alle jobber for hverandre i samfulle 90 minutter, og vi utspiller Havdur på alle plan. Synd at tilskuertallet er såpass lavt, håper flere velger å ta turen ut for å se god fotball på tirsdag 15. mai når Eiger kommer på besøk på Jørpeland Stadion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *