Før kampen: Viking 2

Da er vi kommet til vårsesongens siste kamp og kamp mot Viking 2 som enda ikke har avgitt ett poeng denne sesongen. Laget som Staal tapte for i kvalikk for to år siden rykket veldig skuffende ned sist sesong. Det var veldig viktig for Viking sine nestbeste å spille 2 div.fotball men når en kom der så ble laget litt nedprioritert og en trodde nok at en skulle klare å holde seg uansett. Ser en på 2.lagene i 2 div. i år er ingen av dem på øvre halvdel og på til sammen 40 bortekamper har de 8 lagene klart å ta 5 borteseire (ett par sågar mot andre 2lag)… De aller fleste rekruttlagene er topp 3 div.lag og bunn 2div.lag og det ser ut til at det er noe en dessverre bare må vende seg til. At mer eller mindre professjonelle spillere står i veien for ambisiøse 3. div.lag ødelegger for både motivasjon og interesse hos spillere, trenere og publikum og når det 2 av 3 sesonger kan være samarbeidsklubben Viking som står i veien så stiller jeg personlig meg litt tvilende om hvor mye Staal har igjen for dette samarbeidet.

Gary Goodchild sine unggutter er gjennomtrent og har avgjort veldig mange kamper denne sesongen i andre omgang. Staal bør ikke stå tilbake treningsmessig for Vikinglaget men nøkkelspillere har dessverre slitt med å finne toppformen etter en flott start. Viking slo Åsane i cupen onsdag og en kan nok forvente å finne spillere som Patrick Ingelsten, Veton Berisha og Jon Helge Tveita som alle kom innpå i cupkampen. Foruten disse så var Arild Østbø og angrepsspillerene Joan Edmundsson og Eirik Jacobsen i troppen onsdag og kan ventes å spille mot Staal.

Staal dominerte stort mot Brodd men så ofte før denne sesongen så trenger en litt for mange målsjanser før en får satt ballen i mål. Andri Juliusson er suspendert mot Viking og blir erstattet av Arne Dalehaug. Ellers er kaptein Sindre Fjelde tilbake i midtforsvaret etter skaden som holdt han ute mot Brodd.

Kampstart på Viking sin treningsbane er kl. 1800 torsdag og vi håper flest mulig Staalsupportere tar turen og støtter guttene til å gi Viking 2 årets første tap.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *