3 røde da Staal vant pulja i Dana cup

Staal Jørpeland IL NOR Saint Médard en Jalles FC FRA 3-1

Det ble en dramatisk avslutning på en spennende kamp da Staal møtte franske Saint Médard. Franskmennene tok ledelsen 1-0 og dominerte i banespillet, men G16-spillerne kjempet og Håkon Rein utlignet før pause. Han brukte kroppen i en duell og knallet ballen i mål.

I 2. omgang fortsatte kampen på samme vis. Franskmennene var gode. Likevel var det Staal som tok ledelsen ved Donell. Da Staals Morten Bjørlo ble felt i straffefeltet på tampen av kampen, og synderen fikk rødt kort, klikket det helt for franskmennene. To spillere til ble vist ut. Så forstyrret de resterende spillerne Morten så mye før straffen skulle tas, at det bare var en snill dommer som ikke ga flere røde. I så fall ville kampen blitt stoppet.

Da kampen ble blåst av var flere franske spillere fysiske i kontakt med Staal-spillere, og en av Staals lagledere ble skubbet i bakken. Dommeren rapporterte hendelsen til sekretariatet. I skrivende stund er det ukjent hva som blir utfallet for det franske laget.

Uansett. Med to seiere og 1 uavgjort sto Staal helt likt i poeng og målforskjell med Skedsmo. Det måtte loddtrekning til for å skille lagene, og dette endte med at Staal ble puljevinner.

Her er noen videoer fra kampen.

[youtube http://youtube.com/w/?v=ZZWD7ylZp00]

[youtube http://youtube.com/w/?v=okGtMyW3q6I]

[youtube http://youtube.com/w/?v=bVPlu-aqmpU]

Position Club Country M W T L Goal Point Diff
1 Staal Jørpeland IL NOR 3 2 1 0 7-1 7 6
2 Skedsmo FK 1 NOR 3 2 1 0 7-1 7 6
3 Saint Médard en Jalles FC FRA 3 1 0 2 8-6 3 2
4 KIL-Hemne FB NOR 3 0 0 3 1-15 0 -14

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *