Uavgjort hjemme for Damer 4.div

Det ble 2-2 hjemme på kunstgresset mot Helleland i kveld. Kampen var intens og spennende, hvor vi åpnet best de første 5-10 minuttene, men slapp Helleland inn i kampen etter det. Spillet bølget frem og tilbake hele omgangen, hvor Helleland satte sin ene målsjanse, mens vi brant de vi hadde. I denne omgangen ble vi med på kick-and-run fotballen til Helleland og fikk ikke satt spillet langs bakken, og det stod 1-0 til pause. I 2. omgang skiftet kampen totalt karakter, og vi presset Helleland over på defensiven. Vi kom til et tosifret antall målsjanser, men det så ut til å bli kvelden hvor ingenting ville i mål. Så fikk vi en straffe ca. 15 min før slutt og utlignet til 1-1 ved Vilde. Vi fortsatte presset, og det var veldig fortjent da Ida satt inn 2-1 målet på corner 2 minutter før slutt. Rett før slutt klarte Helleland, omtrent for første gang i omgangen, å komme nær vår 16 meter. Der fikk vi et unødvendig frispark imot som ble satt kontant i mål. Alt i alt en kamp vi burde vunnet klart, og punktert tidlig, men vi sliter med ineffektiviteten foran mål. Når det er sagt var det veldig mye postivt å ta med seg videre. Jentene legger ned en formidabel innsats og slutter aldri å tro at kampen kan vinnes. 2. omgangen er noe av det beste vi har prestert, og dette tar vi med oss videre. Neste kamp er hjemme mot Buøy 29. august.

Laget: (4-4-2): Elisabeth Danielsen (Astri Koll-Frafjord 46) – Gunn Elise Lauvsnes (Miriam Høllesli 75), Ingjerd Alsvik, Vilde Oanes, Ida Nag – Agathe Malmberg, Miriam Høllesli (Elisabeth Danielsen 46), Marte Danielsen, Marta Mosnes (Eline Norland 46) – Karina Fjelde, Karina Danielsen (Kristrun Gudnadottir 46).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *