Viktig sliteseier for damene

Det ble en intens affære med mange dueller, mellom to hardtarbeidende og oppofrende lag, da damene rodde i land en viktig 2-1 seier mot Vidar hjemme på Jørpeland Stadion i kveld. Første omgang var jevnspilt, hvor vi hadde de største sjansene, men Vidar var med i kampen uten å skape noe foran mål. Det føltes fortjent da Elin fikk satt hodet på et innlegg fra Berit og vi kunne gå til pause med en 1-0 ledelse. I 2 omgang tilrev Vidar seg mer og mer av initiativet, og vi fikk en stri tørn med å holde buret rent. Litt imot spillets gang scoret Berit 2-0 målet på et frispark fra 30 meter. Vidar fortsette å kjøre, men vi fikk til noen sporadiske kontringer. Ii perioder åpnet deg seg store rom for oss, og vi så periodevis fint kombinasjonsspill. Ca 20 minutter før slutt fikk Vidar reduseringen, og nervene spredde seg på sidelinjen. En fantastisk innsats av samtlige spillere gjorde at resultatet sto seg ut kampen. Det store spillet uteble i dag, men lagånden og fighterviljen var i aller høyeste grad tilstede. Vi tar med oss det positive og vinner nok en gang en jevn fotballkamp. Dette blir viktige poeng å ha i sekken utover høsten. Neste kamp går borte mot Havdur, mandag 3 september.

Laget (4-4-2): Astri K. Frafjord – Charlotte Aakre, Elin Norland (Malin Flesjå 55), Ida Nag – Agathe Malmberg, Berit Austvoll, Amanda S. Wilson, Kristrun Gudnadottir (Camilla K. Fiskå 72) – Birte H. Svines, Karina Fjelde (Miriam Høllesli 62)

Tabellen:
http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=130383

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *