Tosifret mot Buøy

Det ble kalassifre da Damer 4. divisjon slo Buøy 13-0 på kunstgresset i kveld. Buøy hang sånn noenlunde med i 20-25 minutter men deretter gjorde vi som vi ville. Pauseresultatet var 5-0. Målene ble satt inn av Karina Danielsen (4), Trine S. Handeland (3), Marte Danielsen (2), Camilla K. Fiskå, Kristrun Gudnadottir, Miriam Høllesli og Laurentze Nag. Buøy hadde tydeligvis trent på offsidefellen, og lyktes til en viss grad med dette i 1. omgang, da vi hadde flere avblåsninger for offside. De prøvde å stå høyt i banen, med relativt trege spillere, og etter hvert stakk vi igjennom på stort sett alt. Etter hvert rant målene inn, og jentene gjorde som de ville. Stikkere igjennom både til flanker og spisser gjorde at vi rullet opp angrep etter angrep. En positiv opplevelse for laget, hvor vi fikk benyttet 16 spillere. En god miks av rutine og ungdommelig pågangsmot. Siste kampen går mot Riska neste mandag, da skal vi mobilisere for å ta revansj for tapet i vår.

Laget 4-4-2: Trine S. Handeland (Ingrid Malmberg 46) – Malin Flesjå (Thea Marie Barkved 46), Gunn Elise Lauvsnes (Solveig Aakre 68), Elisabeth Danielsen, Maren F. Viga (Julie Vik Oanes 68) – Miriam Høllesli (Trine S. Handeland 60), Marte Danielsen, Ingrid Malmberg (Laurentze Nag 46), Kristrun Gudnadottir (Astrid Sandvik 46) – Karina Danielsen (Maren F. Viga 80), Camilla K. Fiskå