JAAAA!!!

I en ulidelig spennende kamp borte mot Eid, sikret damene opprykket i det 90 minutt. Et aggressivt Eidlag viste seg fra en helt annen side enn det vi så i Bergen. Vi var det førende laget hele kampen, men nerver og manglende presisjon gjorde at de store sjansene uteble. 1-0 målet kom 15 sek før pause, og ble satt inn av Ida etter corner. Eid utlignet tidlig i 2. omgang og det bølget frem og tilbake resten av kampen. Etter ca 20 min la vi om til 4-5-1 for å få bedre balanse på midten. Etter dette hadde vi bedre kontroll og fikk noen sjanser. I det kampen var i ferd med å ebbe ut dukket Birte opp på et langt kast fra Ingrid, og lobbet ballen i perfekt bue over keeper og jubelen kunne bryte løs. En fantastisk gjeng som aldri slutter å tro på seier. Gratulerer jenter, med en eventyrlig sesong og et velfortjent opprykk! Laget (4-4-2): Astri K. Frafjord – Charlotte Aakre, Elin Norland, Marte Danielsen, Ida Nag – Eline Norland (Agathe Malmberg 70) , Amanda S. Wilson, Berit Austvoll, Kristrun Gudnadottir – Birte Svines, Karina Fjelde (Ingrid Malmberg 65)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *