Lagpresentasjon 3.divisjon avdeling 6: Flekkefjord FK

I desember vil jeg presentere de forskjellige lagene som spiller i 3.divisjon avdeling 6 i tilfeldig rekkefølge. Med tanke på at Rogalandspuljen ble splittet i to, så er det flere nye lag og vi har lag både fra Rogaland, Agder og Telemark. Presentasjonene vil legges ut på Staal Jørpeland sin hjemmeside, og jeg vil også legge ut link på twitter ( @mihlestrand ) og på Facebook under gruppen “Lokalfotballen Rogaland“.

Her kan du ta en nærmere kikk på Flekkefjord FK.FFK_logo

Navn:
 Flekkefjord Fotballklubb
Hjemmebane: Uenes Stadion
Stiftet: 31. mars 1905
Kommune: Flekkefjord
Hjemmeside:  http://www.flekkefjordfk.no
Lokalavis: Avisen Agder

Opprykksodds 2013
Nordicbet: 150.00
Betsafe: 250.00

Trenerteam 2013:
Gunnar Hundsnes – Hovedtrener
Bjørn Egenes – Assistenttrener
Tor Sverre Hansen – Oppmann
Arne Ingebrethsen – Oppmann
Ole Christian Bjerke – Oppmann
Laget fra Flekkefjord hadde som mål å holde seg i årets sesong og måtte vinne den siste seriekampen borte mot Vardeneset BK. Det klarte også laget med solid 4-0 og sendte dermed Madla ned i 4.divisjon. Dette er likevel ikke første gang laget har hatt kniven på strupen de siste årene, for i 2011 klarte også laget seg akkurat, selv om de tapte siste seriekamp. For det gjorde også Rosseland BK, som måtte ta den tunge turen ned i 4.divisjon.
På tross av at det i de siste årene har gått litt trått med laget, så har de stolte tradisjoner. Laget har mange år bak seg i 2.divisjon og på slutten av 40-tallet tapte laget også kvalifisering til hovedserien(Tippeligaen) mot Djerv 1919.

Drammenseren Leif Tsolis har trent Flekkefjord de siste to årene, men vil ikke trene laget i 2013-sesongen. Tsolis har tidligere arbeidet for både Vålerenga og Mjøndalen og har blitt kjent i lokalfotballen de siste årene på grunn av annerledes treningsmetoder og ikke minst saftige kampreferater. Han vil utvilsomt bli savnet i lokalfotballen. Ny trener kom for øvrig på plass etter sesongen og er Gunnar Hundsnes. Hundsnes kommer fra Hovsherad og har tidligere trenererfaring på seniornivå hos Sokndal, Moi og Nærbø. Det har ført til opprykk med samtlige klubber.
Med seg som assistenttrener får han Bjørn Egenes, som tidligere har erfaring fra Flekkefjord sitt damelag.

Lagets viktigste spillere må nok kunne sies å være keeper Stein Morten Hansen, midtstopper/midtbane Vladimir Deletic og angrepsspiller Ørjan Grønsund. Keeper Stein Morten Hansen har vært kaptein dette året og selv om han kun er 25 år, så er han en av de mest rutinerte på et ellers ungt FFK-lag. Vladimir Deletic var egentlig på vei til Brodd før denne sesongen, men ombestemte seg før sesongen og gjennomført en solid sesong i den røde drakten. Ørjan Grønsund er fra Flekkefjord, men har spilt halvannen sesong i Brann, da hovedsakling for deres rekruttlag. Før 2012-sesongen var han på prøvespill hos bla. Randaberg og Bryne, men endte til slutt opp hos FFK og ble toppscorer 2012.

Vi kan ikke nevne Flekkefjord uten å ta med deres fantastisk supportegjeng Ækeberget. Etter meg bekjent så er det ikke mange klubber i 3.divisjon som kan skilte med supportere som laget stemning på kampene. Litt styr har det vært rundt enkeltpersoner, men vi ser virkelig frem til å treffe på gjengen igjen i 2013. Kanskje vi også får sett dere dette året, ettersom de ikke var på plass mot Staal Jørpeland?:)

Jeg har ikke lykkest med å få uttalelser fra Flekkefjord, men vi ser frem til å møte FFK og Ækeberget i sesongen 2013!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *