Fotballskolen 2013 OBS: FULLTEGNET, mulighet via venteliste

A-lagsspillere fra herre og damelaget bidrar som instruktører

Fotballskolen er dessverre fulltegnet, men av erfaring vet vi at vi kan får frafall i siste liten, vi tar derfor imot registrering til venteliste. Ved plass vil en bli oppringt.Staal Jørpeland inviterer til fotballskole for alle gutter og jenter i årsklassene 2000 til 2003 fra hele Ryfylke den 26-27 januar 2013. Det er i utgangspunktet plass til 30 stk. i hvert alderstrinn totalt 120-130 stk. Det blir kamp om plassene så her gjelder prinsippet første mann til møllen! Påmelding til venteliste HER

Begge dager har en varighet på 5 timer fra 10:00-15:00, oppmøte første dag senest 09:30. Programmet pr. dag blir 2,5 timer fotballtrening i hallen, 1 time lunsj (mat er inkludert) og 1,5 time med annen sportslig aktivitet.

Vi gjenntar suksessen fra ifjor å kommer til å ha en egen del for keepere.

Prisen er 500 kr pr. deltaker. Søskenrabatt blir gitt med kr 400 for søsken. I tillegg til ovennevnte vil alle deltakere også få med seg en del minner fra skolen.

For påmelding fyll ut skjemaet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *