Vardeneset- Staal 0-5

Staal_Jørpeland_IL

Staal slo Vardeneset 5-0 i en treningskamp i Stavanger tirsdag kveld. Vardeneset er av mange nevnt som en outsider til opprykk i 3. div. avd. 7 etter at de har forsterket laget betraktelig i vinter. Mot Staal så stilte VBK med sitt beste mannskap minus keeper Egeland. På tross av dette var Staal mye bedre hele kampen og spesielt det defensive som har blitt trent mye på i vinter var bra. Hjemmelaget skapte knapt en sjanse hele kampen ifølge rapportene.

Staal startet med følgende lag: T. Mæle- J. Holta, S. Fjelde, S. Nag, T. Rossemyr- M. Bringaker, Ø. Hompland, PK. Bjørlo, S. Kleppa Christensen- L. E. Danielsen og K. Ramsland.

Målscorere: L. E. Danielsen 2, S. Kleppa Christensen, K. Ramsland og A. Juliusson

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *