4-1 seier over Vidar

Damelaget vant i kveld 4-1 over Vidar etter at det sto 2-1 til pause. Første omgang var jevnspilt, og vi klarte ikke å sette linjene skikkelig, så Vidar fikk litt for ofte tre opp i mellomrom. Det var allikevel fortjent da Agathe Malmberg kontrollert satte inn 1-0 målet med venstrefoten. Malin Lundmann gjorde alt selv litt senere i omgangen, og satte 2-0. Deretter slapp vi Vidar litt for lett til på slutten av omgangen, og reduseringen kom. Etter pausen fikk vi korrigert det defensive, og vi dominerte hele 2. omgangen. Tina Andersen kom nesten rett fra sidelinjen og satte 3-1, før vår andre nykommer fra Sola, Helena Løvbrekk, avsluttet scoringene. En veldig god gjennomkjøring, som viser at vi må få opp balltempoet i starten av kampene når motstanderne klarer å presse oss høyt i banen. Utover i kampen ser vi at vi holder bedre, og det åpner seg opp mye mer rom å jobbe i. En solid arbeidsseier av jentene, som maler på helt til slutt, og dette ser veldig lovende ut i forhold til den kommende sesongen. Neste treningskamp blir hjemme 3. april kl. 1900 mot Klepp 2, som kommer til å stille et sterkt lag, da de fleste aktuelle spillerne fra A-troppen stiller.
Laget (4-4-2): Astri Koll-Frafjord, Charlotte Aakre (Marte Danielsen 46), Elin Norland (Gunn Elise Lauvsnes 65), Ingjerd Alsvik Harestad, Ida Nag – Helena Løvbræk, Amanda S. Wilson (Camilla K. Fiskå 78), Berit I Austvoll, Agathe Malmberg (Tina Andersen 65) – Malin Lundmann, Karina Fjelde (Kristrun Gudnadottir 46)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *