Uavgjort mot Hana for andrelaget

4. divisjonslaget vårt møtte i kveld 3. divisjonslaget Hana borte, og sluttresultatet ble 1-1. Jentene våre viste god innsats, og tidvis mye bra spill langs bakken. Også formasjonsmessig fungerte det store deler av kampen, og Hana kom til få sjanser. Kampen var jevnspilt, med et lite overtak i hver omgang til hvert av lagene. I første omgang satt presset vårt bra, og vi fikk mange brudd relativt høyt i banen, men fremspillene ble litt for upresise. Til pause stod det 0-0, etter en omgang hvor vi hadde det meste av det som var av farligheter. Etter pause kom Hana bedre med i kampen, men det var vi som satte det første målet. Etter flott spill på høyre flanke, et presist innlegg fra Helena, og et kontant skudd fra Camilla stod det 1-0, 15 minutter før slutt. Hana begynte etter dette å slå mye langt, og ble straks farligere. Vi ble stående litt for høyt med forsvaret vårt, og ble litt slitne, så det var vel kampen sett under ett greitt at Hana utlignet. En veldig god gjennomkjøring for jentene før sesongåpningen borte mot Helleland 23 april. Vi minner også om sesongåpning for 2. divisjonslaget på søndag mot Arna Bjørnar 2 på kunstgresset.

Laget (4-5-1): Martha Mosness – Gunn Elise Lauvsnes, Ingjerd A. Harestad, Thea Marie Barkved, Maren F. Viga (Julie Oanes 50) – Camilla Kleiveland, Tove Tuntland (Ingrid Malmberg 50), Charlotte Aakre, Elisabeth Danielsen, Solveig Aakre – Rikke Brekke (Helena Løvbræk 15)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *