Staal-MK 0-1 (0-0) Tap i godværet

Foran over 400 tilskuere tapte i dag Staal 0-1 for MK. Jørpeland kunstgress lå badet i sol og Staalspillerne så ut til å ha tatt seg en aldri så liten sommerferie. MK kjempet hardt og når spisstalentet Martin Ramsland får mulighetene 20 minutt før full tid blir poengene med på bussen til Mandal.

Staal gjorde 2 endringer på laget som slo Lyngdal, ut gikk Andri Juliusson og Morten Bjørlo, inn for disse kom Kristoffer Ramsland og Staal sin bestemann i dag Georg A Danielsen. Sigve Kleppa Christensen ble idag brukt på midtbanen. Kampen ble preget av få sjanser og keeperne hadde en heller tålig dag på jobben. Staal kom seg løs med Øyvind Alsvik et par ganger i 1 omgang, Kristoffer Ramsland hadde et bra skuddførsøk og i omgangens siste minutt var Lars Edvard Danielsen var nære på etter en god corner.

I 2. omgang gikk Staal ut med et høyrer press og Staal tok mer over kampen. Sigve Kleppa Christensen og Øyvind Alsvik kom begge til gode sjanser kvarteret ut i omgangen. Trond Rossemyr kom også seg fri, men det harde innlegget ble klaret til corner. I det 77. minutt faller så avgjørerlsen, Martin Ramsland blir spilt fri og alene med Thomas Tungland Mæle chipper han ballen lekkert i mål.

Like etter får Staal sin beste sjanse, men skuddet til Øyvind Alsvik treffer innsiden av stolpen, Staal presser på i slutten uten å skape de helt store sjansene. Det ble ropt på straffe da Andri Juliusson gikk ned i feltet, men banens beste, dommer Terje Olsen vinket spillet videre.

Staal: Thomas Tungland Mæle, Georg A Danielsen, Sindre Fjelde, Vidar Harestad, Trond Rossemyr, Øyvind Alsvik, Kristoffer Ramsland (Andri Juliusson), Øyvind Hompland, Sigve Kleppa Christensen ( Morten Bjørlo), Per Krister Bjørlo og Lars Edvard Danielsen (Eirik Jøssang)

Gult kort: Vidar Harestad

Tilskuere: 400

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *